Diensten

Hieronder worden enkele kenmerken van ons bedrijf opgelijst!

Samenwerking

Kiest u voor Bilquin Vastgoed ? Dan kiest u voor een eerlijke samenwerking en een correcte afhandeling voor uw verkoop/verhuur. Anne-Marie Bilquin, zaakvoerder van Bilquin Vastgoed is een erkend vastgoedmakelaar bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). We werken met duidelijke overeenkomsten zonder klein lettertjes !  Van A tot Z handelen wij de verkoop / koop of verhuur / huur af. Wij bieden een uitstekende service tot in de kleinste details.

Verkopen

undefinedWanneer u beslist om uw eigendom te verkopen is het belangrijk dat u kiest voor een makelaar waarin u vertrouwen heeft en die u alle zorgen uit uw handen neemt. Bilquin Vastgoed kiest er bewust voor om het aanbod beperkt te  houden, daar dit garant staat voor een optimale aandacht van uw pand. Daardoor is een persoonlijke aanpak verzekerd: u voelt zich nooit een nummer. U hebt steeds dezelfde contactpersoon die u begeleid van het begin tot het einde. Kortom : een professionele samenwerking met een persoonlijke toets.

Schatting

undefinedVan groot belang bij de start van de verkoop van uw woning is een correcte waardebepaling. Het taxeren van het vastgoed doe je niet met de natte vinger, maar op basis van een grondig onderzoek, waarbij met heel wat aspecten rekening wordt gehouden.  Een correcte prijs bepalen is zeer belangrijk : overwaardering maakt de woning onverkoopbaar en doet u kostbare tijd verliezen. Indien u kiest om met ons samen te werken, maken wij voor u een waardebepaling op van uw eigendom en komen dit ook toelichten. Een correcte prijs, daar gaan wij voor.

Verhuren

undefinedWanneer u beslist om uw eigendom te verhuren is het belangrijk dat u kiest voor een makelaar waarin u vertrouwen heeft en die u alle zorgen uit uw handen neemt.  Wij staan in voor de begeleide bezoeken en een screening van de kandidaten. Wij informeren u omtrent de nieuwe regelgeving en wetten met betrekking tot de verhuur. Wij zorgen voor een uitgebreid dossier en handelen alle administratie voor u af.

Plaatsbeschrijving

undefinedHet is aangewezen om bij huurintrede een tegensprekelijke en gedetailleerde plaatsbeschrijving op te maken om later bij beëindiging van de huurovereenkomst geen onnodige discussies te moeten voeren. Het dossier bevat een gedetailleerde beschrijving van de staat van alle ruimtes van het pand, gebruikte materialen, toestellen, slijtage, scheuren en barsten, …… aangevuld met foto’s. Vanaf 18 mei 2007 is een plaatsbeschrijving bij wet verplicht.